skip to Main Content

El Govern d’Andorra i la Generalitat de Catalunya aposten per la publicació en català de la revista de la UNESCO ‘El Correu’

El Govern D’Andorra I La Generalitat De Catalunya Aposten Per La Publicació En Català De La Revista De La UNESCO ‘El Correu’

El compromís s’ha refermat durant la reunió que va mantenir el passat 25 de febrer la ministra de Cultura i Esports del executiu andorrà , Silvia Riva amb la consellera de Cultura en funcions de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa .

La trobada ha permès refermar el compromís d’ambdues institucions governamentals per seguir treballant per la publicació en català de la revista El Correu de la UNESCO, la qual permet apostar per la diplomàcia cultural i la promoció de l’ús de la llengua catalana.

Des del mes de maig del 2020, la traducció al català de la revista ja és una realitat. Aquest projecte ha estat possible gràcies a la implicació del Govern d’Andorra a través de la Comissió Nacional Andorrana per a la UNESCO, la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Perpinyà i la coordinació a càrrec de l’Associació UNESCO d’Igualada-Centre Internacional per a la Creativitat Audiovisual. Es publicaran 4 números l’any, un per trimestre.

La UNESCO ofereix un gran ventall de publicacions, però El Correu de la UNESCO és una de les més conegudes pel gran nombre i varietat de lectors i per la qualitat i actualitat dels articles que s’hi publiquen. La principal vocació de la revista és de difondre els ideals de la UNESCO i servir de plataforma per al diàleg entre les cultures.

Des de l’any 2017 s’ha reprès la publicació de la revista amb l’ajuda de la República Popular de la Xina. Cada número es publica en format PDF en cada una de les sis llengües oficials de l’organització: àrab, xinès, espanyol, francès, anglès i rus. A més, també es publica en esperanto, portuguès, coreà i ara català.

Back To Top
×Close search
Search